Новото поколение таланти включва и от , от , новото

...
Новото поколение таланти включва и от , от , новото
Коментари Харесай

Тите: Младите играчи на Бразилия ще помогнат на Неймар

Новото потомство гении включва и от, от, новото попълнение на Тотнъм Ричарлисон, универсалният полузащитник на Нюкасъл Бруно Гимараеш, крилото на Аякс Антони и от. Всички тези играчи са на 25 години или по-малко и към този момент са част от международния хайлайф, което Тите има вяра, че ще облекчи напрежението върху нападателя на Пари Сен Жермен Неймар, който носи товара като бразилската суперзвезда на своето потомство през цялата си кариера.

Brazil's new generation will ease the pressure on Neymar says coach Tite
— Reuters (@Reuters)
" Имам възприятието, че идването на тези млади играчи ще бъде добре за на и отвън терена ", сподели Тите в изявление за " Ройтерс ", разкривайки, че Неймар е разчувствуван от новите си съотборници. " Онзи ден Неймар ме погледна и сподели: " Тренер, тези деца, които идват, просто са луди... какво самообладание имаш, пробвайки се да ги пуснеш всички на терена. Когато имате няколко играчи с огромен механически капацитет, вие разделяте натоварването и вниманието на противниците, които в този момент ще би трябвало да изберат къде да съсредоточат своите отбранителни задания ", сподели още Тите.

Мениджърът разкри, че ще употребява в по-централна роля, която ще му разреши да " даде по-голяма независимост на младите играчи на в предни позиции ". С тимове до 26 играчи и пет запаси, позволени на Световното състезание в Катар, Тите желае да се увери, че тимът му е пресен и по-непредсказуем. " Неймар се трансформира в състезател с по-креативна роля, лък и стрела, създаващ и завършващ офанзивите. Футболът е бърз и безсърдечен в днешно време и ние ще се надигнем против доста противници, които ще имат скица с петима бранители ", сподели още Тите.

Brazil's new talent pool is something else. Vinicius Jr, Rodrygo, Raphinha, Richarlison, Bruno Guimaraes, Antony Matheus Cunha and more.

Can they help ease the pressure on Neymar at the World Cup?
— Sportstar (@sportstarweb)
След като отпадна от Световното състезание през 2018 година след загуба с 1:2 от Белгия на четвъртфиналите, Тите ще бъде първият треньор на отбора в два поредни Мондиала след Теле Сантана през 1982 и 1986 година. 61-годишният експерт е уверен, че в този момент е по-добър треньор, в сравнение с в Русия преди четири години.

" Представянето е основно. То е фундаментално и ние го имаме. Но най-трудният аспект на Световното състезание е душeвността. Натоварването там е неуместно, извънредно ", сподели Тите. Той добави, че напрежението ще бъде същото като в Русия, само че вижда новото потомство футболисти, които идват, да се оправят доста добре с отговорността да носят цветовете на. " Тези деца работят от дребни в Бразилия. Те завоюваха златния олимпийски орден в Токио, имат доста вярно мислене. Тяхната израстване в елита е доста огромно, тъй че те одобряват тежестта на отговорността да играят с Бразилия по натурален метод. Напрежението съществува, само че те са доста добре готови ", разяснява Тите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР