Новото поколение на легендарния мотоциклет Хонда Голд Уинг дебютира вчера

...
Новото поколение на легендарния мотоциклет Хонда Голд Уинг дебютира вчера
Коментари Харесай

Новото поколение на легендата "Хонда Голд Уинг" вече е в България

Новото потомство на именития мотоциклет " Хонда Голд Уинг " дебютира през вчерашния ден в София. От 1975 година моделът е знак на улеснение и жанр, а новата генерация употребява по-мощен мотор вид " Боксер ".

Мотоциклетът е олекотен с до 48 кг по отношение на предходния модел, а лидерът може да избира сред четири режима на шофиране - tour, sport, econ, rain. При всеки от тях се трансформира сцеплението на задната гума, работата на амортисьорите и двойната комбинирана спирачна система и други.

Освен с шестепенна механична трансмисия, " Хонда Голд Уинг " може да се екипира със новата автоматизирана скоростна кутия с двоен съединител и седем предавки. Сред новото съоръжение за мотора са система за безключово запалване, круиз надзор, 7-инчов екран, опция да свързване на смарт телефон с аудиосистемата, въздушна възглавница и други.

Български дебют за нова серия ATV модели

Дебют в България през вчерашния ден направиха и ATV машините на " Хонда " от серията TRX. Този месец се навършват 20 години от началото на производството им в Южна Каролина и лансирането им у нас е самобитно удостояване на юбилея, разгласи бранд управител на мотоциклетите " Хонда " в Бултрако АД Лъчезар Буюклийски.

Гамата TRX се предлага с мотори от 250 до 680 куб. см, с автоматизирани и механични предавателни кутии, със задвижване 2х4 или 4х4.
 Третата премиера от нощес е на спортния мотоциклет CB125R. Той е ориентиран към младежи.
© Бултрако

Третата премиера от нощес е на спортния мотоциклет CB125R. Той е ориентиран към младежи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР