Новото начинание на Доналд Тръмп в сферата на социални медии,

...
Новото начинание на Доналд Тръмп в сферата на социални медии,
Коментари Харесай

Стартира нова социална мрежа на Доналд Тръмп

Новото начинание на Доналд Тръмп в областта на обществени медии, " Трут сошъл ", наподобява ще бъде пуснато на следващия ден в магазина за мобилни приложения на " Епъл ", излиза наяве от изявления в тестова версия на шеф на компанията, съобщи Ройтерс.

В поредност от изявления късно в петък доказан акаунт на основния продуктов шеф на мрежата, записан като Били Б., отговори на въпроси за приложението от хора, поканени да го употребяват по време на тестовата му фаза. Един от потребителите го попита по кое време приложението, което тази седмица беше налично за бета тестери, ще бъде пуснато обществено, излиза наяве от скрийншоти, прегледани от Ройтерс.

" В момента сме определили стартирането в магазина за приложения на " Епъл " за понеделник, 21 февруари ", отговори изпълнителният шеф.

Пускането на приложението ще възвърне наличието на Тръмп в обществените медии повече от година откакто той беше блокиран в " Туитър ", " Facebook " и " Ютюб " след нападението против Капитолия в Съединени американски щати на 6 януари 2021 година, осъществено от негови поддръжници. Тръмп беше упрекнат, че е разгласил известия, подтикващи към принуждение.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР