Новото начало идва с бюлетина с номер 57, призова Гавазов

...
Новото начало идва с бюлетина с номер 57, призова Гавазов
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на ДПС в Сунгурларе закри паметно предизборната си кампания на Димитровден в с. Чубра

Новото начало идва с бюлетина с номер 57, прикани Гавазов

„ Благодаря на жителите и посетители на с. Чубра, както и на всички, които ме поздравиха във връзка персоналния ми празник Димитровден. Вчера, дружно с мен чества и кметът на с. Чубра – Митко Димитров. С национални песни и танци, с невероятни благопожелания и наричания за здраве, триумф, сили, храброст, упоритости и още и още окуражаващи поздравления мина празникът Димитровден в с. Чубра. С тази поддръжка, която имам в лицето ва всички Вас, имам вяра мощно в триумфа на 29 октомври “ разгласи инж. Димитър Гавазов.

„ Символично взех решение на Димитровден да закрия своята предизборна акция. Вярвам в по-доброто бъдеще на община Сунгурларе. Вярвам, че в неделя ще изберем новото начало за развиването на нашата община. Вярвам, че дружно сме по-силни, по-можещи и по- целеустремени. Вярвам, че имаме обща цел, а точно европейско развиване за община Сунгурларе. Ще работим за по-достойно бъдеще за нас, за нашите татковци и майки, за нашите деца.

Благодаря на всеки един от Вас, който показа с мен и персоналните си паники. Благодаря за градивните рецензии. Благодаря за точните и в точния момент заложени въпроси, благодаря за концепциите, благодаря за уважението. Благодаря на всеки един от Вас, който отдели от персоналното си време, с цел да се срещнем и да обсъдим и надградим моите, нашите, цели за развиване на община Сунгурларе “ съобщи Гавазов.

Кандидатът за кмет на Движение за права и свободи в Сунгурларе прикани: „ Нека всеки един от Вас да пази силата, която усещах при срещите си с Вас и в неделя да направи верния избор! Новото начало идва с бюлетина с номер 57 “.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР