Новото изкушение на 43-годишния Добрин Петров, както е истинското име

...
Новото изкушение на 43-годишния Добрин Петров, както е истинското име
Коментари Харесай

Младото гадже на Магапаса прилича на дъщеря му

Новото прелъщение на 43-годишния Добрин Петров, както е същинското име на изпълнителя, се споделя Денислава. Хубавицата и артистът постоянно си пускат фотоси дружно от екзотично пътувания и купони в нощни заведения. Двамата живеят в Съединени американски щати, където са обградена от десетки българи и се събират дружно с тях. Наскоро Магапаса и Денислава купонясваха с Милко Калайджиев, който беше на турне оттатък океана, написа „ България Днес “.

Мая и Магапаса се разделиха от дълго време, въпреки че никой обществено не го признаваше. Певицата първа отпътува за Съединени американски щати, за която се появи слух, че работи като танцьорка на стълб. Факт е, че в страната на неограничените благоприятни условия Мая постоянно хваща микрофона и има участия. Впоследствие настрана от нея за Съединени американски щати отпътува и Добрин. За него се приказва, че работи като камионджия, с цел да си изкарва прехраната, само че и той продължава с музикалната кариера, като е постоянен посетител на балкански празненства. Рапърът Мишо Шамара е различен прочут земляк, който кара камион из Съединени американски щати. Още през 2014 година той се засели със фамилията си в Чикаго.

Животът в Америка среща Добрин с надалеч по-младата Денислава, която незабавно хваща окото с хубостта си. Негови другари даже се майтапят с изпълнителя, че Денислава наподобява на негова щерка и даже някои се объркват на моменти. Двамата не се трогват и се радват на любовта си. Щедро се хвалят къде вървят и какво вършат, а фолкаджията наподобява доста благополучен в нейната компания.

Легендарните дуетни реализатори се срещат през далечната към този момент 1997 година. Първоначално са креативен сътрудници, а след това стават и любовници. Двамата живеят дружно осем години и през тези години вършат десетки шлагери. Мая има издадени седем албума с Магапаса, както и един независим. Безспорно в историята най-големият им шлагер остава " Пак си жива ", който е гръцки кавър и при започване на XXI век е най-слушаното парче у нас.

Псевдонимът Магапаса идва от любовта му към гръцката музика и склонността да извършва гръцки песни. Първата му записана ария е " Радко и Радка ". Мая дебютира с кавър на паметната попфолк ария " Радка пиратка ", която става първият й шлагер. Двете чалга митове имат щерка - Кристияна, която се ражда при започване на 1998 година. Порасналото момиче живее в Съединени американски щати дружно с майка си, само че поддържа връзки и с известния си баща, защото той се грижеше за нея, до момента в който към момента беше в България. Магапаса дълго време обясняваше, че няма да напусне родината си и ще се бори до дъно още веднъж да върне позалязлата си популярност. Но новото потомство реализатори го изместиха брутално от музикалния хоризонт и той се принуди да търси триумфа и любовта отвън границите на страната ни, а явно му се получава добре, разясняват почитатели, които към този момент няколко десетилетия не го не помнят.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР