Новосформираната от FORD подмарка анонсира интересна нова концептуална разработка, която носи в

...
Новосформираната от FORD подмарка анонсира интересна
нова концептуална разработка, която носи
в
Коментари Харесай

Ford показа плажната концепция Bronco Riptide

Новосформираната от FORD подмарка анонсира интересна нова концептуална разработка, която носи в себе си свободния дух на дюните и вълните, само че пречупен през призвата на актуалното "звучене " на възродената легенда Bronco.

Новата концептуална разработка се нарича Bronco Riptide и с изключение на тематичното изпълнение на екстериора си, за което се коментира, че е основано за спонтанни приключения отвън утъпканите пътища, демонстрира опциите за персонализация, които предлага компанията за новото потомство на модела.

Bronco Riptide Concept се отличава с напълно отворена структура с Velocity Blue екстериорно цветово осъществяване, при която липсват таван и порти, като последните са сменени от тръбни конструкции и багагници за сърф.



Новата концептуална разработка на Bronco е развита въз основата на равнището на оборудване Sasquatch, което надгражда базата със специфични офроуд гуми, подобаващи за кал и пясък, 17-цолови джанти, увеличено отстояние от пътя, адаптивна система Bronco Terrain Management System със седем режима на работа и други.

Концепцията Bronco Riptide е оборудвана с 2.7-литров, EcoBoost мотор, който е комбиниран с 10-степенна автоматична предавателна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР