Новосформираната марка CUPRA на SEAT отбелязва първата си година с премиерата на

...
Новосформираната марка CUPRA на SEAT
отбелязва първата си година с премиерата
на
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2019: CUPRA представя концепцията Formentor

Новосформираната марка CUPRA на SEAT отбелязва първата си година с премиерата на впечатляващата концептуална разработка Formentor, която ще забележим за първи път по време на интернационалното зиложение в Женева при започване на идващия месец.

От CUPRA анонсират, че Formentor е първата кола на марката, създадена напълно за нея, като интегрира най-новите технологии, за да предложи неповторимо преживяване от управлението, в композиция с динамична зареждаема (plug-in) задвижваща система.

Във вътрешността на CUPRA Formentor прави впечатление минималистичният метод, който са подхванали дизайнерите на марката във връзка с предното табло и средната подпора, с най-малък брой бутони и превключватели, а линиите са изчистени и ненатрапващи се. Силен акцент в интериора са и спортните седалки с итгерирани подглавници и карбонови задни панели.

С впечатляващ първокласен, само че и спортен интериор и двуцветно осъществяване на екстериор, CUPRA Formentor ще дебютира на женевското ревю с обща максимална мощност от 245 конски сили, роботизирана предавателна кутия и опция за изминаването на до 50 километра в изцяло електрически режим.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР