Новороденото има само три нужди - топлината на майчината прегръдка,

...
Новороденото има само три нужди - топлината на майчината прегръдка,
Коментари Харесай

Жената, която няколко години кърми мъжа си

" Новороденото има единствено три потребности - топлината на майчината прегръдка, млякото от гърдите ѝ и сигурността на наличието ѝ. Кърменето задоволява и трите. " Тези думи на известния английски гинеколог Грантли Дик-Рийд единствено удостоверяват неповторимата сплотяваща роля на кърменето за майката и нейното бебе.

Кърменето несъмнено е най-естественият и добър метод за хранене на детето, само че по какъв начин би се приело, когато го практикуваме с възрастен. Една жена разкрива, че кърми брачна половинка си и споделя, че това освен ги е направило по-близки, само че е и доста потребно за здравето му.

30-годишната Рейчъл Бейли от Съединени американски щати стартира необикновената процедура с мъжа си Александър, също на 30, през 2017 година и от този момент двойката не поглежда обратно. Майката на три деца твърди, че Александър не е имал простуда от две години и от този момент е получил доста похвали за това по какъв начин наподобява кожата му.

Двойката не се смущава от това, тъй като " нищо неприятно не се е случило ". " Това е малко тематика табу, само че искахме да я споделим, тъй като не считаме, че е неприятна и не се срамим ", споделя тя.

Първоначално Александър стартира да пие кърмата на Рейчъл, с цел да й помогне, когато тя има лактация в остатък, до момента в който кърми децата им.

" Докато към момента кърмех средното ми дете Ариа, която към този момент е на 6 година, двамата с Александър заминахме на круиз ", обяснява Рейчъл. Тя обаче не помни помпата за кърма и два дни е мощно подута, поради млякото, което се събира в гърдите ѝ.
 Терезия Фишер - дамата, която похарчи хиляди за интервенции, с цел да удължи краката си с 14 см
Жената, която похарчи хиляди за интервенции, с цел да удължи краката си с 14 см

Съжалява ли за стореното

" Изпитвах толкоз мощна болежка и се опасявах да не получа зараза, тъй че взехме решение, че брачният партньор ми ще опита да пие млякото, с цел да ме облекчи. Бяхме нервни от концепцията той да кърми от мен, само че незабавно щом го направихме, осъзнахме, че няма нищо неправилно ", разкрива пред Daily Mail Рейчъл, като добавя, че с изключение на облекчението, което е изпитала, кърменето на брачна половинка ѝ е създало по-специална връзка сред тях.

Когато тя създава най-вече мляко малко след раждането към този момент на третото им дете, той пие кърма " три до четири пъти дневно ". Съпругът й в този момент даже избира кърмата пред кравето мляко.

Майката обаче акцентира, че нейните деца са приоритет - постоянно се е уверявала, че нейните бебета са нахранени добре, преди Александър да изпие останалото мляко.
 Лиа Шъткивър - дамата със секси тяло, която е рекордьор на Гинес по скоростно ястие
Шампионката по скоростно ястие, която поддържа топ форма

Лиа Шъткивър има безчовечен вкус и е все по този начин секси

Двойката не се тормози да приказва за кърменето и в обществените си мрежи, където обаче срещат много рецензия. Независимо от това двамата са безапелационни, че не вършат нищо неправилно.

" Обичам да го кърмя, защото това ни разрешава да прекарваме качествено време дружно. Това несъмнено ни сближи като двойка ", изяснява Рейчъл. Тя добавя, че е щастлива да обезпечава на брачна половинка си толкоз питателна храна, която му въздейства ужасно.

Когато забременява още веднъж за трети път с най-малкото си дете, Матю, който в този момент е на 2 година, тя още веднъж има екстра лактация и Александър е разполагаем, с цел да й помогне с наслада.

Тя планира кърми брачна половинка си на закуска, обяд и вечеря, само че така като в момента произвежда по-малко мляко, го кърми единствено през нощта.
 Моник Джеремая - дамата, която дава чартърен половината от леглото си на самотни непознати
Жената, която дава чартърен половината от леглото си на самотни непознати

Една същинска история от Австралия

" Току-що завърших с кърменето на най-малкото ни дете и понеже имам по-малко мляко, той просто се храни кърмата ми единствено вечер ", изяснява Рейчъл, която е безапелационна, че това е  " толкоз хубаво преживяване " и двойката е " толкоз щастлива ", че са почнали да го вършат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР