Новолуние Новолунието се свързва с месечния цикъл и се смята,

...
Новолуние Новолунието се свързва с месечния цикъл и се смята,
Коментари Харесай

Как ни влияят различните фази на луната?

Новолуние

Новолунието се свързва с месечния цикъл и се счита, че през този интервал дамите би трябвало да си вземат отмора, като това е време за ново начало, за презареждане на сила. 

Изгряващ полумесец

Фазата изгряващ полумесец се свързва с планове, стремежи и очаквания и след новолунието, проектите ви са подготвени да бъдат посети. 



Първа четвърт

Първата четвърт е седмица след новолунието, по тази причина в този интервал ще се появят някои провокации и дребни проблеми, свързани с вашите проекти. Това е моментът за усилена работа.

Растяща Луна
Лунен календар за 2022 година
Ето какви са етапите на Луната и по кое време ще се случат Новолунията и Пълнолунията през 2022 година. Януари 2 Януари - Новолуние - 21:...
Прочети повече
Периодът на растяща Луна е време, в което да извършите равносметка: какво да измененията и кое да запазите. Претеглете всички плюсове и минуси и направете нови проекти в случай че е нужно.

Пълнолуние

Периодът на пълнолуние постоянно е претрупан с купища страсти. Смята се даже, че човек е по-чувствителен, по-избухлив и по-темпераментен. Тук би трябвало да бъдете търпеливи.

Намаляваща Луна

Намаляващата Луна се свързва с признателност, шерване и възторг. Периодът ви носи задоволство от добре свършената работа и е миг за наблюдаване на постигнатото.
Новолуние в Стрелец - какво ни чака
На 4 декември настава Новолуние в Стрелец. То съответствува и със Слънчево затъмнение. Затъмнението ще провокира дефицит на сила и про...
Прочети повече
Последна четвърт

Последната четвърт на Луната е фаза, която се свързва с отърсването от всички отрицателни мисли, от насъбрания яд, от мощните страсти. Момент за релакс.



Залязващ полумесец

Това е интервал, в който евентуално се чувствате изцедени и е за събиране на сили. Залязващият полумесец постоянно е време даже на обезсърчение. Отдайте се на страстите и лекувайте душата си.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР