Новоизбраната вицепремиерка Марияна Николова е била член на Софийската адвокатска

...
Новоизбраната вицепремиерка Марияна Николова е била член на Софийската адвокатска
Коментари Харесай

Новото вице Марияна Николова е била вписана като адвокат

Новоизбраната вицепремиерка Марияна Николова е била член на Софийската адвокатска гилдия, въпреки и за малко преди близо 15 години. Това заяви пред bTV тази заран юрист Валя Гигова, член на Висшия адвокатски съвет.

Въпросът стана настоящ, откакто в началото в биографията на Николова се появи такова известие, а по-късно стана ясно, че тя не попада в регистрите на столичните юристи.

Била съм член преди години и съм показала това в биографията си, изясни недоразумението самата Николова в коридорите на Народното събрание в сряда, незабавно откакто бе определена на поста на мястото на подалия оставка Валери Симеонов.

До 22 ноември 2004 година Николова е била в регистрите на софийска адвокатска гилдия. 2 години е била вписана като юрист - от април 2002 година, след това е била отписана по нейна молба, цитира информация Валя Гигова, която е един от юристите на царското семейство. Имала е качеството на юрист и е могла да прави всички дейности, а към този момент дали е практикувала, може да каже самата Марияна Николова, уточни още известната юристка.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР