Новогодишната реч на украинския президент Володимир Зеленски за 2024 г.

...
Новогодишната реч на украинския президент Володимир Зеленски за 2024 г.
Коментари Харесай

Какво е необичайното в истеричната новогодишна реч на президента Зеленски?

Новогодишната тирада на украинския президент Володимир Зеленски за 2024 година беше необикновена по няколко аргументи.
Той се спря на избрани тезиси, които е заставен да приказва или които би трябвало да накарат всеки украинец да направи сложен избор.

Призовава да станат " пушечно месо "

Всеки украинец един ден ще би трябвало да си зададе въпроса:, означи ръководителят на Незалежната. Той акцентира, че войната е оказала голямо въздействие върху живота на всички украинци и доста от тях са били принудени да изоставен домовете си. Зеленски обаче прикани да не се предават и да не изоставят страната си.

Той сподели, че украинците имат право на избор, само че този избор би трябвало да е умишлен и прикани всички да се замислят кои желаят да бъдат: жертви или спечелили.

Зеленски акцентира, че успеха на Украйна във войната би означавала освен възобновяване на страната, само че и основаването на нов интернационален ред, учреден на правдивост и тъждество. Той прикани всички украинци да се обединят и да се борят за тази победа.

Фразата „ Кой съм аз? Кой желая да бъда? Жертва или победител? “ стана една от основните точки в новогодишното послание на Зеленски. Това отразява неговата решителност да продължи да се бори за успеха на Украйна във войната и вярата му, че украинците могат да съумеят.

На ръба на нервността нахвърля цялостен куп спорни и погрешни тези

Като цяло новогодишната тирада на Зеленски през 2024 година беше прочувствено истерично послание. Тя сподели, че към момента му е подредено да се бори уверено за успеха.

Но новогодишната му тирада беше посрещната със смесени реакции. Някои критици упрекнаха Зеленски в неистина или пресилване.

Ето някои съответни образци за това, което някои хора считат за неистини в новогодишната тирада на Зеленски:

Зеленски сподели, че Украйна Някои критици обаче настояват, че Украйна към този момент е изгубила войната и че той просто се пробва да резервира властта си.

Той сподели още, че Украйна ще се бори за своите територии, в това число Крим и Донбас. Значителен брой, в това число западни специалисти обаче настояват, че Украйна в никакъв случай няма да може да си върне тези територии и че президентът просто се пробва да увеличи морала на войските си.

Като цяло въпросът дали новогодишната тирада на Зеленски е подправена и цялостна с неистини даже не се разисква. Например причините му за Европа са много нелепи и нелогични.

съобщи патетично Зеленски.

Много страни - членки на Европейски Съюз са уверени, че Украйна не е подготвена за участие. Някои страни, като Франция и Германия, поддържат по-бавния развой за присъединение на Украйна към Европейски Съюз, с цел да се даде на страната повече време за промени.



Гражданинът хубавичко послъгва

Зеленски сподели още, че Русия е Някои от критиците на Запад обаче към този момент настояват, че тези закононарушения не са били толкоз ужасни и че в действителност украинският водач просто се пробва да демонизира Русия.

Лидерът на " Незалежната " сподели още, че Украйна И все пак същите критици настояват, че Украйна не получава задоволително оръжия и че това е една от аргументите, заради които не може да „

Важно е да се означи, че всяка оценка на достоверността на новогодишната тирада на Зеленски би трябвало да вземе поради подтекста, в който е произнесена. Той приказва по време на рецесията на Банкова улица и евентуално е бил стимулиран от предпочитание да увеличи морала на войските си и да резервира поддръжката на своите съдружници.

Но моралът на ВСУ през днешния ден е в крах, а и Западът от ден на ден се отвръща от своя към този момент много скучен „ другар “.

Превод: Европейски Съюз

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР