Ново разследване показва нови разкрития по сагата Нотариуса и съдебната

...
Ново разследване показва нови разкрития по сагата Нотариуса и съдебната
Коментари Харесай

Разкритие: Нотариуса с имот за милиони на Халкидики

Ново следствие демонстрира нови разкрития по сагата " Нотариуса " и правосъдната система. Миналата година убитият мъж е почнал общ бизнес дружно с бургаският предприемач Николай Филипов в Халкидики, където са купили парцел за съвсем един милион евро. Филипов е някогашен притежател на футболен клуб " Нефтохимик " и пристанище " Европа " в морския град.

Двамата записват компания с активност строителство, работа по построяването на здания, настаняване, първокласни, първокласни хотелски услуги и ресторантьорство. Името на Фирмата е " Хадес EН ЕМ ", сочи следствието на Марин Николов в предаването " 120 минути ".

Фирмата е гръцка. Като нейно седалище е посочено крайморското селце Лутра, на върха на първия ръкав на Халкидики. Името " Хадес " буди асоциация с древногръцкия господ Хадес, властелинът на подземното царство, постоянно изобразяван с шапка невидимка и в компанията на триглавото куче Цербер – страж на света на мъртвите. Латинските букви N M след " Хадес " са като първите в имената на двамата съдружници - Николай Филипов и Мартин Божанов.

Според нотариалния акт на Божанов и Филипов парцелът им се намира на изток от него селището Агиа Параскеви в посока към морето. Справка в гръцкия заможен указател сочи, че става дума за малко над 12 декара земя. Купувачът е " Хадес Ен Ем ", a продавачът е локален земевладелец, на име Константинос Василас. Цената съгласно нотариалния акт е 900 000 евро.

Убийството на Мартин Божанов - Нотариуса отключи уволнения в прокуратурата и инспекции на разнообразни институции за търговия с въздействие в правосъдната власт, напомня " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР