Николай Аргиров е кандидат за народен представител от “БСП за

...
</TD
>Николай Аргиров е кандидат за народен представител от “БСП за
Коментари Харесай

Николай Аргиров от БСП посочи първия проблем на Пловдив, който се вижда и от космоса

Николай Аргиров е претендент за депутат от “БСП за България " с номер 24 в бюлетината и преференция 113. На 39 година, женен. Магистър е по Финансов мениджмънт. В момента работи като банков експерт: 

- Г-н Аргиров, предстоят следващи избори, а българските гласоподаватели като че ли към този момент не виждат вяра за непоклатимост и сигурност в страната. Как ще ги мотивирате да отдат до урните?

- Всеки ден върша срещи с жители и също виждам доста обезверени лица. Причината за това е, че когато българите желаеха смяна, те бяха подведени от нови известни лица, които ги разочароваха. Истината е, че постоянно е имало партия, предлагаща нещо друго от това, което се случва в България през последните 15 години. Борбата на Българска социалистическа партия обаче въвличаше партията в кавги, които нанасяха имиджови вреди. Така се появиха новите месии, които не се оправиха с излизането на страната от хаоса. Днес те към този момент изгубиха харизмата си и имам вяра, че жителите още веднъж ще се доверят на същинската опция в лицето на Българска социалистическа партия.

Не може да има непоклатимост и сигурност в бедността. Много български жители нямат опция да се лекуват, да се хранят с естествени храни и да почиват задоволително. Това не е нито непоклатимост, нито сигурност. Затова върша срещи с гласоподаватели и ги увещавам, че българите могат да получават почтени приходи в една мирна среда към тях.

-  Защо да поддържат точно " Българска социалистическа партия за България “?

- Българска социалистическа партия е единствената партия, учредена на идеология. За разлика от частните партии, които не оферират нищо друго, Българска социалистическа партия взе участие с действителни оферти. Винаги е изготвяла и отстоявала повсеместен бюджет, който въплъщава концепцията за друга политика. Затова Българска социалистическа партия е същинската опция. За социалистите изборите са инструмент за осъществяване на друга политика от тази, която работи, а не средство за осъществяване на персонални упоритости.

- Какви цели бихте обрисувал пред новия 50 – и парламент?

- За мен най-важни са две неща. Доходите на жителите и сигурността. Днес тези две цели са мощно преплетени една в друга. Реалните приходи на служащите и пенсионерите демонстрират дали те могат да се хранят обикновено, дали могат да получат качествено опазване на здравето, дали могат да образоват децата си и така нататък От друга страна е сигурността. Докато в Европа има война, няма по какъв начин да имаме сигурност. Затова като претендент за член на Народното събрание и член на Европейския парламент, аз работя за мир в Европа. Само мирът и положителните интернационалните връзки могат да подобрят средата, в която действат българската и европейската стопански системи.

- На кои законодателни планове самият Вие ще обръщате изключително внимание?

- Аз съм икономист и като подобен обръщам най-вече внимание на данъчната система. Отстоявам прогресивни налози върху приходите и понижаване на Данък добавена стойност за артикули от първа нужда. Разбира се, обръщам съществено внимание на здравната система, при която не отстъпвам лечебните заведения да не са търговски сдружения.

- Кои са идеите, свързани с Пловдив, които ще приемете като свои в идващото Народно заседание?

- Първият проблем на Пловдив, който се вижда и от космоса, е казусът с трафика. Работниците, пътуващи в час пик постоянно губят повече от 90 минути дневно в тапите на входа и изхода на Пловдив. Пловдив заслужава същински околовръстен път, при който служащите да не губят част от живота си в очакване. Друга локална идея е законовият стандарт за градско строителство. Виждаме по какъв начин новите комплекси в Смирненски не плануват пътища и улици сред тях. Надявам се да оформя законов стандарт за градската среда, при която останалата част на града не се застроява по този метод. 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР