Над 5800 контрабандни таблетки и сашета за стимулиране на полова

...
Над 5800 контрабандни таблетки и сашета за стимулиране на полова
Коментари Харесай

Близо 6000 таблетки и сашета за полова мощ задържаха на Капитан Андреево

Над 5800 контрабандни таблетки и сашета за стимулиране на полова мощност, транспортирани за Германия, задържаха митническите чиновници на Министерство на правосъдието Капитан Андреево.

На 24.05.2024 година на пункта идва товарен автомобил с турска регистрация. Водачът –турски жител, показва постоянни документи за транспортираната стока –замразена риба, от Турция за Германия. Превозното средство е селектирано за щателна митническа инспекция, оповестяват от Агенция „ Митници “.

В хода на контролните дейности, в най-отдалечената от вратата вътрешна част на товарното помещение са укрити по т.нар способ „ запушалка ” 12 кашона, цялостни с разнообразни препарати за полова мощност. Общото количество на арестуваните полови стимуланти е 1620 таблетки и 4279 сашета.

Шофьорът на камиона е показал в обясненията си, че медикаментите са негови и ги е купил на черния пазар в Истанбул, с цел да ги пласира на по-високи цени в Германия.

Контрабандната стока е арестувана. На водача е формиран акт по Закона за митниците за опит да бъдат пренесени артикули през държавната граница без знанието и разрешението на митническите органи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР