Ново проучване на общественото мнение установи, че повечето британски гласоподаватели

...
Ново проучване на общественото мнение установи, че повечето британски гласоподаватели
Коментари Харесай

Провал ли е Brexit? Повечето британци мислят така

Ново изследване на публичното мнение откри, че множеството английски гласоподаватели виждат напускането на Европейски Съюз като голям неуспех за страната, изключително поради неспазените обещания за финансиране на NHS.

Значително болшинство от британците считат, че решението на страната да напусне Европейския съюз е било неприятно за Обединеното кралство.

Те също имат вяра, че Brexit е повишил цените в магазините, както и разстройване на опитите на държавното управление да управлява имиграцията и нанасяне на вреди на стопанската система.

Това е съгласно изследване на организацията за проницателни проучвания Opinium, подхванато за отбелязване на третата годишнина от напускането на Обединеното кралство на единния пазар на Европейски Съюз и митническия съюз.

Проучването попита повече от 2000 гласоподаватели в Обединеното кралство дали считат, че Brexit е от изгода за тях или страната.

В ново главоболие за мощно оклеветеното държавно управление на Риши Сунак, резултатите демонстрират внезапно невисок бро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР