Ново напрежение в британското кралско семейство. Часове преди автобиографията на

...
Ново напрежение в британското кралско семейство. Часове преди автобиографията на
Коментари Харесай

Напрежение в британското кралско семейство


Ново напрежение в английското кралско семейство. Часове преди автобиографията на със заглавие „ Резервен “ да бъде пусната в продажба, той даде няколко изявленията с нови смущаващи изказвания за семейството в Бъкингам.

съобщи, че е направил обществено притежание разрива си с английското кралско семейство и е подхванал медийна атака, с цел да се опита да помогне на монархията да промени медиите, които съгласно него са отговорни за всичко.

упрекна членовете на фамилията си, че са,,легнали с дявола “ с цел да очернят него и брачната половинка му Меган и да подобрят личната си известност. Не пропусна да нападне и кралицата консорт Камила, определяйки я като,,опасна за всеки, който застане на пътя ѝ “.

„ Аз бих желал да си върна татко си. Бих желал да си върна брат си, само че сега аз не мога да ги позная, както несъмнено и те мен “, споделя в едно от интервютата.

Обществената реакция във Англия е мощно отрицателна към всичко, което прави и споделя през последните дни. В Парламента даже към този момент има импортиран законопроект за лишаване на благородническите му трофеи поради „ национално изменничество “.

Всички чакат обаче същинската стихия да се развихри на следващия ден, когато книгата бъде пусната в продажба, и въпросът, който всички си задават, е какъв ще бъде и ще има ли въобще коментар от кралското семейство.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР