Ново начало на разследването за смъртта на Ферарио Спасов при

...
Ново начало на разследването за смъртта на Ферарио Спасов при
Коментари Харесай

Прокуратурата в Ловеч за катастрофата с Ферарио Спасов: Към момента не може да бъде изменена мярката на задържания

Ново начало на следствието за гибелта на Ферарио Спасов при злополуката край Велико Търново. Ловешката Окръжна прокуратура пое случая, откакто изпълняващият функционалността основен прокурор трансферира делото в този регион.

Това стана факт, откакто великотърновски прокурор пусна с мярка подписка 24-годишния водач, взел участие в злополуката.

И.ф. основен прокурор е осведомен добре с работата на Окръжната прокуратура в Ловеч. Това обявиха на брифинг във връзка възлагането на следствието за гибелта на Ферарио Спасов на тях. Ръководителят на прокуратурата в Ловеч Валентин Вълков заяви, че региона е в челните места по пътни произшествия и има висок % на приключили с неоправдателни присъди каузи, в оптимално къс период.



" Така както е привлечено лицето като обвинено, наказването, което е планувано, е от 3 до 8 години ", съобщи Вълков. Прокурорът посочи, че към сегашния миг няма по какъв начин да бъде променена мярката на арестувания.

Извършени са огледи, разпитани са очевидци, сега се откриват лица, директни очевидци на мястото на престъплението. В рамките на 2 месеца ще бъдат осъществени всички процесуално-следствени дейности и ще се изчака експертизата. На базата на нея ще се реши какво обвиняване да има по отношение на причинителя. Вълков не изключва да бъде изменена квалификацията на обвиняването, при изясняване на всички условия.

Окръжният прокурор Валентин Вълков приветства самодейността на прокуратурата, Министерство на вътрешните работи и Национална агенция за приходите за инспекции на систематичните извършители на пътя. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР