Ново житейско изпитание застигна бившата тв водеща на Съдебен спор“

...
Ново житейско изпитание застигна бившата тв водеща на Съдебен спор“
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯ! Нана Гладуиш загуби най-близкия си човек: Търся сили да продължа без теб, Мартина

Ново житейско тестване застигна някогашната тв водеща на „ Съдебен спор “ Нана Гладуиш. Тя с болежка показа, че е изгубила своята сестра Мартина, и то в навечерието на Коледа.
Нана научила тъжната вест в Съединени американски щати, където живее със фамилията си, и не е имала опция да се завърне у нас и да изпрати в последния й път обичаната си сестра.
Болката си Нана показа във фейсбук:
На 22 декември, на 55 година ни напусна моята сестра, Мартина Стефанова.
(29.08.1968 година – 22.12.2023 г.)
Сърцето ми е празно, душата – опустошена…
Сестра ми имаше твърдия темперамент на татко ни и душата на идеалист, която наследи от майка ни. Преди 6 години, когато й сложиха диагноза рак, ние тръгнахме по сложен път, път, по който тя нито един път не се отхвърли и не спря да има вяра и мечтае.
Днес в навечерието на една Нова година, потънала в болежка и обезсърчение, диря сили да продължа да ходя по пътя без теб, Мартина… Вярвам, че си на едно по-добро място… Вярвам, че ти към този момент, с изключение на моя сестра, си и мой ангел страж.
Мартина беше част и от Една от 8 – покровител, другар и член на настоятелството на фондацията. Беше до мен и в идеята.
Голямата подигравка на ориста е, че Нана и сестра й имаха сходни ориси, защото и двете бяха диагностицирани със злокачествено заболяване в рамките единствено на един месец. Първа неприятната новина за себе си научи Нана, а в края на юни 2017 година се оказа, че Мартина също е болна от рак и има метастази в главата.
Тя се бори повече от шести години с подлата болест и даже дни преди да издъхне е трябвало да пътува за поредна намеса за Израел, само че до такава по този начин и не се е стигнало, написа Лупа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР