Новият здравен министър проф. Асена Сербезова планира преразглеждане на най-дискутираните

...
Новият здравен министър проф. Асена Сербезова планира преразглеждане на най-дискутираните
Коментари Харесай

Новият здравен министър планира преразглеждане на спорните решения на Кацаров

Новият здравен министър проф. Асена Сербезова възнамерява преразглеждане на най-дискутираните решения на предшественика си Стойчо Кацаров - въвеждането на зелен документ, като условие за достъп до редица публични места, търговете за тестванията за учениците и сливането на болница " Лозенец " и детската болница. Това разгласи тя през днешния ден пред Би Ти Ви.

За, които към този момент се ревизират и от антикорупционната комисия, Сербезова сподели, че ще огледа от " 360 градуса цялата документи. Става въпрос за общо четири процедури. " Нямам подозрение единствено в едно. Който и да провежда доставките на тестванията, тях би трябвало да ги има ", сподели Сербезова. Тя се разгласи и за непрекъсната връзка сред здравното и просветното министерства.

Новият здравен министър разгласи, че доста въпросителни има и по въпроса за, което провокира митинги на лекари и студенти по медицина. " Ще видя какво е направено. Това ли е най-удачното решение? Имало ли е по-удачно. Как ще се обезпечи освен нова постройка, само че и експерти за детската болница. Ще се срещна с всички заинтригувани страни и ще взема уравновесено решение, като обясня, за какво съм избрала него ", акцентира Сербезова.

Що се отнася до условието за зелен документ новият здравен министър сподели, че ще ревизира какви резултати е дало това решение, каква е динамичността на ограниченията, какво се чака да се реализира със тяхното стягане или разхлабване.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР