Новият защитник на Арсенал Габриел призна, че мениджърът Микел Артета

...
Новият защитник на Арсенал Габриел призна, че мениджърът Микел Артета
Коментари Харесай

Новото попълнение на Арсенал разкри причината да избере “топчиите”

Новият бранител на Арсенал Габриел призна, че мениджърът Микел Артета и почитателите на тима са го предиздвикали да избере да премине в отбора от Северен Лондон. “Артилеристите” заплатиха 27 милиона паунда на Лил за правата на играча, като пребориха тимове като Евертън, Манчестър Юнайтед и Наполи за подписа му.

Габриел призна, че почитателите в обществените мрежи са изиграли значима роля в неговото решение: “Толкова доста последователи ми писаха и ме молеха да мина в Арсенал. Това изигра огромна роля в решението ми да подпиша с тима. Знам историята и традициите на клуба и е чест за мен да бъда тук. Много съм благополучен и се надявам, че ще мога да допринеса за спечелването на доста трофеи с фланелката на Арсенал”.
" Having the coach himself calling you to say he wants you in his squad motivates you a lot. That is the very reason I am here today. "

on the influence of
— Arsenal (@Arsenal) “Бе доста сюрреалистично, тъй като имаше предложения от няколко разнообразни клуба. Говорех доста със фамилията ми и с сътрудника ми, разговарях и с някои шефове в Лил, само че както споделих, историята на този клуб, традициите и планът на тима за идващите години бяха доста мотивиращи за решението ми да дойде тук. Така че, ето ме, облечен с тениската на Арсенал и ще дам всичко от себе си за клуба”, добави още Габриел.

Бразилецът приказва и за сънародника си Еду, който е един от шефовете на “топчиите” и следеше развиването на бранителя във Франция: “Еду и аз имахме няколко диалози за Арсенал и новия план. Проведохме доста хубави диалози. С напредването на дните се вълнувах доста. След това получих позвъняване и от мениджъра, което беше доста успокояващо. Самият той да ми се обади и да ми каже, че желае ме желае в състава си, ме стимулира доста. Това е повода през днешния ден да съм тук”.
The moment Gabriel saw his Arsenal shirts for the very first time!

— Arsenal (@Arsenal) 22-годишният Габриел има на сметката си 34 мача във всички шампионати през миналия сезон, като от Арсенал оповестиха, че той ще облече фланелката с номер 6.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР