Новият все още неиздаден брой на Architectural Digest ви кани

...
Новият все още неиздаден брой на Architectural Digest ви кани
Коментари Харесай

Да надникнем в дома на Томи и Дий Хилфигър в Палм Бийч

Новият към момента неиздаден брой на Architectural Digest ви кани на посетители в новия дом на дизайнерът Томи Хилфигър и жена му Дий.Интериорът и оформлението са дело на Мартин Лорънс Булард #martynbullard, който неотдавна подреди конюшната на Силвестър Сталоун и дома на супер модела Вини Харлоу.

В инстаграм профила на списанието звездната двойка ви кани на къса разходка из свежите, цветни и стилни акценти на своя оазис.
 Това ще е първият длъжностен кабинет, против който ще се стачкува 4 авг 2022 | Новото правителство вече разгласи първите си взети решения, като уточни стремежи курс за идващите няколко...
Томи и Дий Хилфигър елементарно са взели решението да се реалокират от Кънектикът в Палм Бийч, привлечени от чара на постройката и разположението и на езерото Уорт Лагун, обвързвано с Атлантическия океан. Дизайнерът и брачната половинка му признават, че не стопират да съзерцават хубостта на водните площи и са прелестно сюрпризирани от климата. И за двамата да живеят в Палм Бийч е ново преживяване, което ги кара да се усещат щастливи.

„ Първото, което искахме да променим в дома бе да го създадем по-светъл и ярък”, разяснява Томи Хилфигър. Построената през 2006 „ скромна „ къща е с повърхност близо 5оо квадратни метра. Особено очарователни са колоните и арките, градинските площи и озеленяването.

Семейство Хилфигър са избрали интериорният дизайнер Мартин Лорънс Булард да им помогне да трансфорат новото си владеене в дом.

Творби на Анди Уорхол, винтидж детайли, лак и цветни акценти заменят щорите, махагона и тъмните тонове определени от предходния притежател.

„ Къщата имаше душа, просто трябваше да се отървем от тежестта на формалния и тип и да я създадем по-младежка, секси и да я раздвижим”, споделя Булард, който ловко забърква свежи цветове, ярки акценти и изцяло преустройва функционално имението.

Връзката на семейство Хилфигър с архитекта не е от скоро. Това е 4-ти по ред дом, за който работят дружно, интериорният дизайнер е работил с тях и по огромен хотелски план.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР