Новият вицепрезидент на САЩ Камала Харис има толкова многолика история

...
Новият вицепрезидент на САЩ Камала Харис има толкова многолика история
Коментари Харесай

Вторият джентълмен - един автентичен Дъг

Новият вицепрезидент на Съединени американски щати Камала Харис има толкоз многолика история и генезис, че с нея се разпознават доста групи - дамите, дамите с друг цвят на кожата, дамите от азиатски генезис, децата на имигранти, дамите с власт, дамите осиновителки. Жените, които най-малко един път са били принудени да кажат на един мъж да престане да ги прекъсва... Знаем, че нейното влизане в Белия дом е история. Но нейният брачен партньор Дъг Емхоф също твори история - той е първият втори благородник на Америка и първият евреин в Белия дом. С решението да напусне адвокатската си работа, с цел да работи за кариерата на жена си, Емхоф влезе в сънищата на всяка американка. Какво се знае за историята на това неконвенционално семейство?

В записките си Камала Харис искрено приказва за това какъв брой е мъчно да поддържаш персонален живот, когато заемаш обществен пост. Двамата с Емхоф се срещат през 2013 година, когато тя е към края на 40-те. В началото на тяхната връзка двамата вършат три дребни, само че впечатляващи стъпки. Харис споделя в записките си, че на сутринта след първата им среща (тя е уговорена от техен общ познат), Емхоф побързал да уговори втора. " Твърде съм остарял, с цел да играя игри ", обяснил той и приложил към имейла служебния си график за идващите два месеца. Той има зад тила си един брак с две деца, тя - нито един. След втората среща Дъг е подготвен да я запознае с децата, само че Харис е дете на разведени родители и забавя нещата. След третата среща двамата вземат решение да се съберат за шест месеца и по-късно да преценяват дали имат бъдеще дружно. Година след първата им среща подписват брак.

По време на акцията Емхоф беше деен участник, чиито обществени профили бяха пример на любящия, подкрепящ брачен партньор. Преди първия президентски спор да вземем за пример Емхоф разгласява фотография на двамата с текст " Скъпа Камала, обичам те, имам вяра в теб и се гордея с теб. Цялата страна в този момент ще види това, което аз виждам всеки ден. Ти си удивителна ". Дъг няма селфита без своята брачна половинка, даже когато тя е единствено в отдалечен проект на телевизионния екран ( " когато минеш около тв приемник и от екрана приказва жена ти... " ).

Вторият благородник не е подобен единствено на думи. Миналия юни, до момента в който Камала Харис изнасяше тирада, бранител на правата на животните се втурна към сцената, сграбчи микрофона от сенатора и стартира да приказва на публиката. Харис бързо бе изведена, само че не преди Емхоф да скочи пъргаво на сцената дружно с още неколцина мъже, с цел да я избави от натрапника.

Миналия август Емхоф разгласи, че излиза в дълъг отпуск от адвокатската си работа. Партньор е в Най-известният му клиент може би е чихуаха-то от известна реклама на " Тако Бел " (спорът е за интелектуални права). Както е традиция за половинките на президента и вицето му, Емхоф ще не помни за кариерата си. Като всяка първа и втора дама преди него, той също ще би трябвало да си оформи платформа за мандата. Никой не знае по какъв начин тъкмо ще се впише един мъж в тази обичайно церемониална роля - от втората дама нормално се чака да провежда обеди за половинките на сенаторите. Това няма да е чак толкоз непозната територия за Емхоф - Харис е сенатор от 2017 година И скоро откакто поема поста си, Дъг получил молба да даде обичаната си рецепта за алманах, подготвян от Мелания Тръмп.

Разбира се, от Дъг Емхоф надали ще се чака да мери драперии. Смята се, че евентуално ще си избере за приоритет промяната в наказателното произвеждане, която приляга на ползите и кариерата на двамата в фамилията. Вероятно ще работи по начинания, свързани с достъпа до правораздаване и правна отбрана. Но околните им са безапелационни, че главният фокус на втория благородник ще бъде Камала. Дъг е толкоз по калифорнийски приветлив и повърхностно прелестен, че мнозина се усъмниха, че това е просто фасада. На скептиците приятелите му споделят: " Не, той в действителност е подобен. Един напълно достоверен Дъг ".

 

Биография

Дъглас Емхоф е роден в семейство на евреи от Бруклин. Баща му е дизайнер на обувки. Семейството живее в Ню Джърси до 1981 година, след което сменя бреговете и отпътува за Калифорния, където Емхоф приключва право и стартира кариера като юрист. Първият му брак просъществува 16 години. От него има наследник Коул, кръстен на Коул Портър, и щерка Ела (разбира се, на Ела Фицджералд). С някогашната си жена Кърстин остават в положителни връзки и след развода. Тя даже работи за акцията на Камала Харис. Двамата с Харис нямат лични деца, само че Ела и Коул са близки с втората си майка до степен доста хора да не подозират, че те не са нейни биологични деца.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР