Новият център е логично продължение на сътрудничеството на Немечек България

...
Новият център е логично продължение на сътрудничеството на Немечек България
Коментари Харесай

DocuWare отваря център за техническа поддръжка у нас


Новият център е разумно продължение на съдействието на Немечек България и DocuWare, акцентира Станимир Атанасов, основен шеф DocuWare R&D в българската компания
(снимка: Маргарина Калудова / предоставена от Немечек България)

DocuWare, световен снабдител на програмен продукт за ръководство на бизнес информация и процеси, отваря в България нов център за софтуерни съвещания и поддръжка на клиенти от района на Европа, Близкия Изток и Африка (ЕМЕА ). Центърът ще бъде построен и ръководен от Немечек България, която от над 20 години създава решенията на DocuWare.

Бизнесът на DocuWare се развива динамично през последните години в изискванията на форсирана цифровизация и в подтекста на. Компанията притегли нови клиенти и уголемява активността си, включително с отваряне на център за поддръжка у нас.

„ Този проект… е разумно продължение на сполучливото ни съдействие през всички тези години. Сериозно преимущество e това, че със основаването на центъра затваряме кръга – от създаването на системата, през предлагането и внедряването ѝ на българския пазар до софтуерното консултиране на клиентите и на външни пазари ”, разяснява Станимир Атанасов, основен шеф DocuWare R&D в Немечек България.

Центърът на DocuWare ще се разграничава доста от класическите BPO планове за у нас. От една страна, това е дълготрайна устойчива самодейност, а не краткотраен план. От друга, задачата ще е даване на сложно и задълбочено подпомагане на потребителите, което включва разрешаване на софтуерни проблеми с схващане на бизнес процесите на организациите. Съответно фокусът на работата ще е дълбочината, а не необятният обсег и обслужването на разнородни планове, което е по-характерно за аутсорсинга, разясниха от Немечек.
още по тематиката
„ Проектът слага на дневен ред една наклонност, която чакаме да става все по-значеща на българския пазар – развиването на високо равнище експерти за обслужване на бизнес клиенти – „ сложни играчи ” с уравновесен микс от софтуерни знания, схващане на бизнес процесите, притежаване на непознати езици и меки умения ”, съобщи Теодора Борисова, управител „ Наемане и развиване на гении ” в Немечек България.

Компанията към този момент набира фрагменти за новия софтуерен център. Търсят се съществени механически знания, високо равнище на притежаване на британски език в композиция с втори немски, френски или испански, интерес към бизнес процесите. Немечек ще влага в образованието на утвърдените претенденти, които също така ще могат да работят в разнообразни режими – общоприетоо работно време, и по отношение на обстановката.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР