Новият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов отговори на своя предшественик

...
Новият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов отговори на своя предшественик
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Имах само два разговора с Дани Ганчев и Гриша Ганчев

Новият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов отговори на своя предходник отпред на отбора - Любослав Пенев. Преди дни експертът съобщи, че Младенов от дълго време е знаел за промяната, само че все пак не му е съобщил. Пенев назова тази постъпка " Гадна и долна ".

Преди заминаването на " алените " за Хърватия, където на следващия ден ще се изправят против " Осиек " в реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, Младенов съобщи, че не е имал такава информация.

" Нямам желание да разясня каквото и да било. Всеки има право да приказва каквото си желае. Ще дам изясненост към назначението ми, с цел да няма интриги, простотии и нелепости. Последните 2 години в Казахстан не съм приказвал с Дани Ганчев или Гриша Ганчев, с изключение на известия за Коледа, Нова година. След завръщането ми съм имал два диалога. Първият бе когато Ганчев се отдръпна. Обадих му се, с цел да опитам да направя всичко допустимо той да остане. Вторият ми диалог с тях бе след мача с ЦСКА 1948. Всичко друго са неистина и интриги ", сподели той.

Снимка: Lap.bg

В първия мач против " Осиек " ЦСКА натрупа преднина от 4:2.

" Най-важното е да преминем в идващия кръг. Направихме сериозна крачка. Целта пред ЦСКА е победа във всеки мач. В ЦСКА успокоение няма, само че футболистите са уверени, усъвършенстваха своето самочувствие, стоят добре на терена, вземат участие интензивно и в двете етапи. С времето е естествено да се подобряваме. Все още имаме контузени, само че към този момент стартират да упражняват и ще можем да разчитаме на тях ", съобщи Младенов.

Треньорът съобщи, че ще продължава да приказва с агитките на " алените ", а задачата му е те да се обединят за положителното на отбора.

Снимка: БГНЕС

" Тогава можем да приказваме за пестник. ЦСКА ще се върне на върха единствено при единодушие на почитателите. Трябва да се прояви малко самообладание. Не желая да имам проблеми с никого. Който желае да оказва помощ - да го прави. Който не желае да стои встрани и да не пречи ", съобщи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР