Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев има желание да привлече

...
Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев има желание да привлече
Коментари Харесай

Пенев иска Тонев отново в ЦСКА

Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев има предпочитание да притегли назад в отбора нападателя Александър Тонев, който сега е свободен сътрудник.
 Люпко Петрович: Ел Маестро беше млад за ЦСКА
Поради неналичието на задоволително ширина в състава, а и незадоволителното време до подновяването на шампионата, новият Пенев желае да разбере какво е положението на Тонев и в случай че е допустимо, да му подаде ръка и да възроди кариерата му на “Армията ”, написа " Меридиан Мач ".

В края на лятото Тонев се подложи на лека интервенция в Барселона, а по-късно поддържа форма самичък въз основата на националния тим в Бояна и с тима на родния си Елин Пелин. Пенев пък познава чудесно качествата на футболиста, с който работи преди 10 години в ЦСКА, а по-късно бе и главен състезател на националния тим, когато беше селекционер.

29-годишният Тонев обаче не е играл формален мач към този момент повече от година. Той разтрогна контракта си с италианския Кротоне при започване на предходната година и от този момент е без тим, като се е заел да се възвърне изцяло от контузията си.

Той може да играе на разнообразни позиции в офанзива - като крило или зад нападателя. Тонев има впечатляваща кариера, като е играл за Лех (Познан), Астън Вила, Селтик, Фрозиноне и Кротоне.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР