Новият треньор на Левски Делио Роси похвали футболистите си след

...
Новият треньор на Левски Делио Роси похвали футболистите си след
Коментари Харесай

Роси след успешния дебют: Не знам докъде можем да стигнем

Новият треньор на Левски Делио Роси похвали футболистите си след успеха с 2:0 над Дунав. Италианският експерт отхвърли да дава огромни обещания по отношение на бъдещето на " сините ". " Доволен съм от момчетата. Благодарение на тях спечелихме. От пет дни съм старши треньор на Левски и считам, че те се показаха добре поради този интервал ", разяснява пред Диема Спорт Делио Роси незабавно след триумфа над Дунав.

" Не атакувахме добре през първото полувреме, второто полувреме бяхме по-остри и по тази причина успяхме. Не, Дунав не ни изненада. Това беше техният тим, който познаваме. По-важното за мен беше това, което тренирахме тези пет дни в Левски, играчите ни да го възприемат. Искам доста неща от нашия отбор – и когато играем с топката, и когато се пазиме ", продължи италианецът.

" Младите главно би трябвало да влизат да играят, когато тимът е добре сработен и играе на равнище. Иначе могат да прегорят. Докъде можем да стигнем? Не знам, това са ми първите пет дни. Сега имам някаква концепция по отношение на играта, по тази причина ще продължим да работим ", добави Роси.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР