Новият треньор на Ботев (Пловдив) Душан Керкез ще смени тактиката

...
Новият треньор на Ботев (Пловдив) Душан Керкез ще смени тактиката
Коментари Харесай

Новият треньор на Ботев ще смени тактиката на отбора

Новият треньор на Ботев (Пловдив) Душан Керкез ще смени тактиката на тима. Той ще залага на обичаната си скица 4-3-3. Точно с нея той изведе последния си отбор Чукарички до присъединяване в евротурнирите. Жълто-черните започнаха сезона под управлението на Станислав Генчев.

Той използваше сграда с трима централни бранители. Бившият ментор на Локо (Сф) и Лудогорец бе освободен след 6-ия кръг поради слаби резултати. Временният треньор - Рафаел Ферейра, който остана и в щаба на Керкез, промени защитата, употребявайки четирима играчи в нея.
 Ботев (Пловдив) се укрепи със бранител
Ботев (Пловдив) се укрепи със бранител

29-годишният Конте е играл за националните тимове на Франция до 19 и 21 години

В Кипър и Сърбия - страните, в които е работил (б.а. - в островната страна е водил АЕЛ Лимасол) настояват, че Керкез не е принципен, а много еластичен треньор. И в случай че нещо в играта на тима му не се получава, то в придвижване може да нанесе съществени корекции и да трансформира постройката на игра.

Медиите в Сърбия пък настояват, че новият треньор на Ботев може да вземе нападател от някогашния си отбор Чукарички. В този отбор отиде желаният от Левски нигериец Сънди Адетунджи. И по този начин някой всред Ибрахима Ндиайе и Самуел Овусу може да се окаже непотребен. Трансферният пазар у нас затваря през днешния ден.
 Ботев с първа подготовка при новия старши треньор
Ботев с първа подготовка при новия старши треньор

Заниманието се организира на състезателен комплекс " Никола Щерев - Старика "

Във вторник Ботев обезпечи един нов на Душашан Керкез - подписа с 29-годишният бранител Антоан Конте, който за последно бе част от Апоел Тел Авив. Бранителят е роден във Франция, само че е национал на Гвинея. Очаква се жълто-черните в най-скоро време да вземат и нападател.

Керкез пък ще води отбора за първи път в събота. За тогава е планувана контрола против Крумовград.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР