Новият тенис сезон беше открит само преди малко повече от

...
Новият тенис сезон беше открит само преди малко повече от
Коментари Харесай

Ранен претендент за удар на сезона: Манарино блесна с магическо отгираване

Новият тенис сезон беше открит единствено доскоро повече от 24 часа, само че състезателите ни показват върхова форма още от първите си мачове и се насладихме на зрелища от ранга на това сред Григор Димитров и Стефанос Циципас. Днес пък изрично фокусът пада върху френския деец Адриан Манарино, който изигра безукорен дуел, с цел да надиграе с разгромното 6:1 6:0 аржентинеца Федерико Кория и в последна сметка Франция взе реванш от Аржентина за загубата във финала на Световното състезание по футбол, печелейки всички пет дуела от конфликта сред двете страни на United Cup. 

Безспорно обаче представянето на Манарино беше най-впечатляващото от на всички останали тенисисти в хода на деня и това надалеч не се дължи единствено на събитието, че международният номер 46 отпусна единствено един гейм на съперника си. Миналогодишният осминафиналист на Аустрелиън Оупън накара всички почитатели на играта да заговорят за него в самия завършек на срещата, когато реализира отиграване, което умерено след 12 месеца може да претендира за най-хубавото такова за цялата 2023-та.

Ситуацията се разви при задатък от сет и 4:0 гейма в интерес на французина, а самата точка му донесе правото да сервира за крайния триумф. 34-годишният тенисист показва феноменална отбрана във въпросното разиграване, като най-после беше преодолян наоколо до мрежата и трябваше да бяга назад към главната си линия, единствено че това не се оказа никакъв проблем за него и видяхме по какъв начин Манарино пласира свръхестествен минаващ удар сред краката, който беше последван от бурни аплодисменти от страна на публиката в Пърт.

4-0 pour la France et Adrian Mannarino qui RÉGALE
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР