Новият старши треньор на Спартак 1918 Енгибар Енгибаров разкри какъв

...
Новият старши треньор на Спартак 1918 Енгибар Енгибаров разкри какъв
Коментари Харесай

Енгибаров: Спартак ще се върне по футболен начин там, където му е мястото! Няма да прескачаме стъпала

Новият старши треньор на Спартак 1918 Енгибар Енгибаров разкри какъв тим желае да построи и какво желае да реализира с него в близкото бъдеще. Наставникът разгласи и петте дати за зимните им контроли.

“Събирам момчетата за първа подготовка на 15 януари, евентуално в 18:00 часа, защото всички работят. В момента вършим селекция и сглобяваме състав. До седмица се надявам всичко да е ясно. Ще изиграем пет контроли – на 3-ти, 7-ми, 10-и, 14-и и 17-и февруари, като противниците се прецизират. Напролет желая да работя с 22-ма футболисти, измежду които двама вратари”, съобщи някогашният национал.

“Първата ми цел е да консолидирам тима до лятото, с цел да може да надграждаме по-късно и от август наложително да гоним първото място във “В” група и завръщане в професионалния футбол през май 2019 година. Постепенно желая Спартак да играе добър футбол, да побеждава и публиката да се върне на стадиона. На спартаклии им отива да посрещнат 100-годишния си празник с гордно вдигнати глави в нашия освежен дом”, добави още игралият в Германия бранител.

“Категоричен съм, че ще се върнем в професионалния футбол по натурален път и футболен метод – без да прескачаме стъпала. Много огромни клубове са стигали дъното като нас, само че след това са преодолявали проблемите и са се прибирали там, където им е мястото. Вярвам, че и Спартак ще се възроди”, уверен е някогашният футболист на “соколите”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР