Новият старши треньор на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел претърпя провал

...
Новият старши треньор на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел претърпя провал
Коментари Харесай

Разочарованият Тухел: Вкараха ни два гола с два удара

Новият старши треньор на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел претърпя неуспех още във втория си мач отпред на баварците. След успеха над Борусия (Дортмунд) в огромното дерби на Бундеслигата, Байерн позволи шокиращо проваляне с 1:2 от Фрайбург на 1/4-финалите в шампионата за Купата на Германия и отпадна от конкуренцията. 

“Фрайбург ни вкара два гола с единствените си два удара във вратата. Не помня противникът ни да е имал други положения. Ние пропуснахме доста благоприятни условия. Или липсваше акуратност, или не взимахме вярното решение, или последният пас не беше акуратен. Фрайбург се защитаваше надълбоко в половината си и това ни затрудни ”, съобщи Тухел след дуела на “Алианц Арена ”. 

“След като поведохме, имахме няколко шанса да вкараме втори гол. Най-близо до подобен беше Томас Мюлер. Трябва да виним единствено себе си. Огромно отчаяние е, че отпадаме още на 1/4-финалите, освен това вкъщи ”, призна наставникът на Байерн. 

“Заедно сме и при успехите, и при загубите. Да, аз и щабът ми сме тук неотдавна, само че поемаме отговорността. Трябва да проучваме какво не се получи и да се подготвим за идващия мач ”, добави Тухел. 

През уикенда Байерн ще има опция да вземе реванш от Фрайбург в среща от 27-ия кръг на Бундеслигата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР