Футболистите на Реал (Мадрид) се класираха за финала в Шампионската

...
Футболистите на Реал (Мадрид) се класираха за финала в Шампионската
Коментари Харесай

Реал Мадрид на финал на ШЛ срещу Борусия

Футболистите на Реал (Мадрид) се класираха за финала в Шампионската лига на Европа, откакто завоюваха семейството си против Байерн (Мюнхен) с 2:1 в среща-реванш от полуфиналите и с общ резултат 4:3 са краен победител от двойката.

Гостите поведоха със страховит гол на Алфонсо Дейвис в 68-ата минута, след асистенция на Хари Кейн. Три минути по-късно стадион „ Сантяго Бернабеу “ бе изправен на крайници, откакто топката влезе в мрежата на Нойер.

Попадението не беше зачетено след консултация с ВАР. Главният арбитър Симон Марчиняк видя нарушаване на Начо против Кимих в битката за позиция в наказателното поле.

В самия завършек на срещата от аварийна пейка за домакините в игра се появи Хоселу, който се трансформира в огромния воин за своите. Първо той изравни в 88-ата минута, след голяма неточност на вратаря на Байерн – Нойер, а в добавеното време засече тъкмо центрирана топка от ляво за крайното 2:1.

Във финала на 1 юни на стадион „ Уембли “ в Лондон, Реал (Мадрид) ще срещне различен немския отбор – Борусия (Дортмунд).
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР