Новият-стар селекционер на националния ни волейболен отбор Пламен Константинов даде

...
Новият-стар селекционер на националния ни волейболен отбор Пламен Константинов даде
Коментари Харесай

Андрей Жеков: Надявам се новата година да е успешна за националния отбор

Новият-стар селекционер на националния ни волейболен тим Пламен Константинов даде своята първа публична конференция в зала „ Родина “, на която разкри задачите пред тим за новата година. Това ще бъде втори престой за Константинов отпред на „ лъвовете “ след този от 2014-а до 2018-а година. Преди началото на конференцията стана ясно, че в щаба на експерта ще влезе и някогашният разпределител на националния отбро Андрей Жеков, който ще бъде един от асистент треньорите. В момента двамата работят дружно в съветския Локомотив (Новосибирск).
 Пламен Константинов: Не би трябвало да си слагаме прекомерно огромни цели Пламен Константинов: Не би трябвало да си слагаме прекомерно огромни цели
" Надявам се новата година да е сполучлива за националния тим. Искам да благодаря за опцията, която ми се дава да работя в екип с Пламен, с управлението на федерацията и се надявам да имаме ползотворна и сполучлива работа с българския народен тим “, бе късият коментар на Андрей Жеков.
 Константинов: Не мисля, че проблемите на националния тим бяха в Николай Желязков или Силвано Пранди Константинов: Не мисля, че проблемите на националния тим бяха в Николай Желязков или Силвано Пранди
Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР