Новият спортен министър на България - , изрази за пореден

...
Новият спортен министър на България - , изрази за пореден
Коментари Харесай

Василев: Спортът трябва да е държавна политика, Левски и ЦСКА са символ

Новият състезателен министър на България - , изрази за следващ път вярата си, че страната ще стартира да обръща по-голямо внимание на спорта, защото " в последните 30 години всичко върви надолу ":
" Бюджетът за 2022 година още не е почнал да се разисква. Ако декларираните планове в цялата коалиция, във връзка със спорта, са същински, оправдаят се и се осъществят стратегиите, мисля, че от този кабинет нататък спортът ще бъде към този момент държавна политика ".
Анализирал съм детайлно за какво по този начин през последните 30 години всичко върви надолу и открих, че просто страната не е имала приоритет ", разгласи Радостин Василев.
През вчерашния 17 декември той бе споделил, че и разяснява упованията си:
" Очаквам да не се сбият на срещата, това в кръга на шегата. ЦСКА и Левски са знак на безконечното опълчване на терена. Ако двата най-подкрепяни тима имат големи компликации в своето битие, значи системата на футбола по някакъв метод е сбъркана. Трябва да помислим за финансирането на клубовете и по какъв начин да развиваме това нещо ", счита министърът на младежта и спорта.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР