Новият сезон на шоуто стартира с интересни момичета, които веднага

...
Новият сезон на шоуто стартира с интересни момичета, които веднага
Коментари Харесай

Участничка от новия сезон на „Ергенът“ работи като компаньонка

Новият сезон на шоуто започва с забавни девойки, които незабавно се образуваха на агитки и започнаха свадите сред лагерите. Известно ни е още от първи сезон, че множеството участнички се записват за шоуто, с цел да си вдигнат цената. Точно по този начин, има участничка от Ергенът, която в действителния си живот работи като компаньонка.

Открихме профила ѝ в уебсайт за предложение на платена обич. Изненада или не, само че най-скандалната участничка в шоуто е тази, която се продава за 400 лева на час или 2500 лева за цяла вечер, а уменията ѝ ще ви шокират, написа show.blitz.bg.

Пловдивчанката Габи, която влезе в шоуто с голямо самочувствие и за има-няма час съумя да се скара с половината от съперничките си, има деен профил за секс услуги в известен сексуален уебсайт. Поне по този начин настояват нашите източници, защото на фотосите лицето е закрито и не се вижда, само че безумно доста наподобява на звездата от шоу формата.

В обявата написа, че желае 400 лева за час, само че може да си я наемеш и за цяла вечер против 2500 лева Пада си по класическия секс и оралната обич. Като за второто е показала, че може с презерватив, само че може и без. Няма проблем да влиза в функции, в случай че поръчителят има подобен култ.

Участничка от новия сезон на " Ергенът " работи като компаньонка

Тунингованото миньонче влезе в „ Ергенът “ като инфлуенсър. Определя се като извънредно занимателен човек, който подхожда към хората и обстановките със задявка. Габи в никакъв случай не се преценява с мнението на близките, обича да спори и нейната дума да е последна.

Въпреки предизвикателния ѝ тип, в никакъв случай не се е влюбвала същински, само че като всяко момиче мечтае за семейство и съществени връзки.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР