Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” стартира на 6

...
Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” стартира на 6
Коментари Харесай

Новият сезон на Шоуто на Николаос Цитиридис стартира на 6 септември - slava.bg

Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” започва на 6 септември и ще предложи на феновете още повече динамичност и комизъм от най-висока класа, завладяващи срещи с родни и международни звезди и непредвидени артистични осъществявания - всяка делнична вечер от 22:30 ч. по bTV. Свежо, занимателно и провокативно, късното шоу на bTV ще “превземе” и интернет пространството с извънредно наличие незабавно след ефир - със специфични епизоди, изненадващи превъплъщения и спомагателна доза положително въодушевление, налични за всички на платформата bTV Plus.

И през новия сезон, феновете ще не престават да се забавляват, а за какво не и да вземат участие интензивно, в истинската поредност “НИКОЛАОС+”, която към този момент има своите многочислени почитатели – в и отвън ефир. В нея чаровният водещ ще съчетава разнородните си артистични гении и все по този начин ще попада в най-различни и непредвидени обстановки, в и отвън студиото, до момента в който опитва с повече от любопитни функции и специалности. В една от най-успешните и радостни поредици на шоуто, Николаос Цитиридис съумя да изненада почитателите си като разносвач на дюнери, махленски музикант и не един път дружно с музи си екип се изправи пред предизвикването да познае “чие е детето?”. Още повече изненади, чудесно въодушевление, смях и самоирония, скечове, провокации и щури обстановки готвят за всички от екипа на вечерното шоу, а дружно с Николаос в тях ще попадат и неговите обичани сътрудници от бенда, гост-звезди, както и единствената дама пред камера – надарената и екстравагантна Прея.

Най-успешните, обичани и занимателни рубрики ще се запазят и през новия ефирен сезон, дават обещание от екипа на шоуто, като не крият, че приготвят и много изненади. Какви са те - ще стане ясно със старта на “Шоуто на Николаос Цитиридис” – в Деня на Съединението от 22:30 ч. в ефира на bTV, след което и на bTV Plus. Дотогава феновете и почитателите на Николаос могат да се забавляват с емблематични и супер радостни моменти от миналия сезон на шоуто - в страницата му и в обществените мрежи - Фейсбук и Instragram....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР