Новият сезон на Ергенът на ABC, фокусиран върху възрастни хора,

...
Новият сезон на Ергенът на ABC, фокусиран върху възрастни хора,
Коментари Харесай

Момите на американския Ерген - между 60 и 75

Новият сезон на " Ергенът " на ABC, фокусиран върху възрастни хора, търсещи любовта, напълно резонно е озаглавен " Златният ерген ". Звездата в него е 71-годишният Гери Търнър, за чието сърце ще се борят зрели дами, оповестява CNN.

 

В сряда бяха разкрити някои от дамите в " Златният ерген ", измежду които е и Пати, майката на някогашната звезда от " Ергенът " Мат Джеймс.

" Пати е подготвена на собствен ред да откри любовта ", гласи нейната публична биография на ABC. " След като видя по какъв начин шоуто оказа помощ на нейния наследник, Пати се надява да срещне благ, занимателен, интелигентен и убеден мъж за себе си ".

Зрителите се срещнаха за първи път с Пати, 70-годишна пенсионерка, експерт в региона на недвижимите парцели, по време на сезона, който синът ѝ на Джеймс през 2021 година, беше определен за първия негър ерген след петиция, призоваваща ABC да направи многообразие в известното риалити шоу.

" Пати е необвързана от съвсем 30 години, сърцето й е отворено за обич ", гласи още нейната биография. " Пати се надява, че Гери е толкоз разчувствуван от нея, колкото тя от него! ", прибавят от предаването. 

Пати живее в Дърам, Северна Каролина и е майка на Мат и по-малкия му брат Джон.

" Тя пожертва всичко за мен и брат ми, с цел да бъдем, където сме през днешния ден, и желая да мога да обичам като нея ", споделя звездата Мат. Той среща любовта в шоуто, това е неговата другарка, Рейчъл Къркконъл. 

Пати е измежду 22-те дами на възраст сред 60 и 75 години, които се надяват да основат сантиментална връзка с Търнър, дядо и пенсиониран ресторантьор от Индиана. Участниците от истинското предаване, което стартира през 2002 година, нормално са били на възраст сред 20 и 30 години.

 

 

Пати отглежда синовете си сама, откакто се разделя с татко им рано. Тя е вярваща жена и самоуверено го декларира и в обществените си мрежи: " Исус Христос е моят Спасител и причина да живея ".

Мат разяснява по какъв начин майка му е отгледала него и брат му в " християнско домакинство ", отбелязвайки, че " тази основа е всичко " за неговото израстване.

" Виждал съм всички жертви, които майка ми е направила в живота ми ", сподели той. " Тя остави настрани всичко, с цел да имам опцията да бъда мъжът, който тя знаеше, че съм кадърен да бъда. "

" В този напълно нов сезон като философия, без сюжет, един обезсърчителен романтик получава втори късмет за обич, за открие партньорка, с която да показа залеза на годините на живота си ", споделят в прессъобщение от ABC.

Търнър е бил женен за Тони, обичана от гимназията, с която подписват брак през 1974 година Те са дружно 43 години и имат две дъщери, Анджи и Джени, и две внучки, Чарли и Пейтън. Тони умря през 2017 година и Търнър към този момент е подготвен да откри още веднъж любовта, съгласно фамилията му.

Сезонът стартира на 28 септември.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР