Новият сезон чука на вратата, а ЦСКА отново ще бъде

...
Новият сезон чука на вратата, а ЦСКА отново ще бъде
Коментари Харесай

Старите номера за ЦСКА, ама няма как да минат...

Новият сезон чука на вратата, а ЦСКА още веднъж ще бъде главен съперник на Лудогорец за купата. " Армейците " ще опитат за трети следващ път да влязат в групова фаза на евротурнири. Имат добър и упорит треньор, имат добър тим, колкото и някои да настояват отбратното. А резултатите в контролите да не тревожат чак толкоз доста почитателите. Те не са значими. Никога не са били. И преди ЦСКА е падал в прителски мачове, само че по-късно е играл мощно в формалните.

Ясно е, каквото и да създадат от клуба, все ще има недоволни. Но няма по какъв начин да не се означи, че към този момент в уеб страницата на клуба всекидневно се сервира информация по доста тематики. И по този начин последователите са осведомени от самия клуб. Скандални вести по медиите постоянно ще има. Все някой в ЦСКА ще е неудовлетворен, все ще има спорове, диалози на висок звук, напрежение. Често пъти тези информиции са си чисти партенки, само че който желае да се връзва, дано го прави.

Естествено, че " доброжелателите " ще тръгнат " на нож " тъкмо в този момент, малко преди старта на сезона. И каква е задачата? Да бъдат отказани още почитатели да вървят на стадиона? Нама да стане! Тези, които обичат тима си ще са там, към този момент си купуват абонаментни карти. Ще са на " Армията ", с цел да поддържат. Вече стартира да писва от чести заявления и " кървави " писма по какъв начин протестът на други остава в действие и щяло да има още дейности. Като опасност звучи, само че те си знаят. Насила нищо не става. Но всеки да върви по пътя си. Едните да не се бъркат и да не убеждават другите, че тяхното решение е вярното. Надявам се безусловно всеки един почитател да се управлява от сърцето си, не от нещо друго.

Ежедневните трудове за кавги в ЦСКА не са нещо ново и в никакъв случай няма да секнат. Разбрахме към този момент, осъзнахме го добре - проведените почитатели ще бойкотират. Сега остава да забележим по какъв начин ще се показват реферите в мачовете на " армейците ". И по какъв начин ще санкционират комисиите в БФС. Дали ще е с идентичен критерий. Имам съмнения по какъв начин ще бъде и през новия сезон. Но, каквото и да става, ЦСКА потегля към смяна след фиаското против Левски на финала за Купата. Трудно ще е, доста мъчно. Първите стъпки са направени. Ще има още такива. Който желае да върви паралелно до ЦСКА, да го направи. Който не желае, да не пречи. Ако в действителност е воден от обич към клуба.
 ЦСКА: С Илич сме в синхрон! Преговаряме за двама нови и с трима да разтрогнат
ЦСКА: С Илич сме в синхрон! Преговаряме за двама нови и с трима да разтрогнат

Вижте какво оповестиха " армейците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР