Новият сезон често ни вдъхновява да променим нещо в си

...
Новият сезон често ни вдъхновява да променим нещо в си
Коментари Харесай

14 прически с бретон – най-големият тренд при косите този сезон

Новият сезон постоянно ни въодушевява да променим нещо в си – от време на време фрапантно я съкратяваме, различен път сменяме цвета й, само че надалеч по-внимателно подхождаме с решението да си създадем бретон. Причината е, че постоянно неговото поддържане може да бъде същинско предизвикателство.

Ако въпреки всичко някоя от вас желае да се престраши и да промени нещо в косата си, може да си направи, който се завръща измежду трендовете този сезон. Виждаме го при звезди като и Дакота Джонсън, както и все по-често в Инстаграм фийда си.

Той придава една въздушност на косата и елементарно може да бъде разграничен в средата или да бъде преместен на една страна. Освен това е добър вид, в случай че сте решили да си пускате оня компактен и еднакъв бретон, който има потребност от надалеч повече грижи и по този метод елементарно ще го контролирате при стилизиране, даже и благодарение на аксесоари. Предимствота на филирания бретон е, че е подобаващ при всякаква форма на лицето и носи това бохо ентусиазъм от 70-те, което се прокрадва още веднъж и в дрешника ни за топлите месеци.
               

Въпреки това много по-добре стои на по-дълга коса или на каре, което е с дължина към раменете. Филираният бретон обаче също изисква стилизация, като най-лесно ще е да напръскате на мокра коса спрей за размер, след което благодарение на кръгла четка да го изсушите с леко прегъване. На финала единствено разрошвате леко с пръсти, с цел да му придадете този нехаен резултат, който го отличава. Останалата част от косата можете да оставите пусната на леки талази, или да в опашка или кок.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР