Новият селекционер на националния отбор на Казахстан - Станимир Стоилов,

...
Новият селекционер на националния отбор на Казахстан - Станимир Стоилов,
Коментари Харесай

Мъри: Надявам се Левски да спечели, няма как да пожелая успех на Стамен

Новият селекционер на националния тим на Казахстан - Станимир Стоилов, не скри, че се надява обичаният му Левски да победи в дербито с ЦСКА-София тази неделя, от 13:00 часа, на Националния стадион " Васил Левски ". " Очаквам по-добрият тим да победи. Не би трябвало да слагаме съдиите на напред във времето. Ако футболистите се държат професионално, няма да има проблеми ", разяснява Мъри пред " Дарик ".

" В този мач мъчно можем да приказваме за сметки и калкулации. Такива могат да се вършат за Купата на България. За състезание постоянно успеха е значима. Като благоприятни условия и двата тима са изравнени, само че Левски психически е в по-спокойна обстановка и може да изиграе добър мач. В шампионата напрежението при " сините " е по-малко ", разяснява основният " провинен " за " Синята приказка ".

" Надявам се Делио Роси да придаде образ на тима и да го изведе до победи. Няма по какъв начин да пожелая триумф в тези мачове на Стамен Белчев, който ми е другар. Той има опит, само че на Роси е надалеч по-голям опит, водил е тимове на доста по-високо равнище. Хората би трябвало да са удовлетворени, че ще видят пет мача сред Левски и ЦСКА. Надявам се Левски да ги завоюва ", добави още Стоилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР