Новият областен управител на Хасково Красимир Ангелов, назначен с решение

...
Новият областен управител на Хасково Красимир Ангелов, назначен с решение
Коментари Харесай

Представиха новия областен управител на Хасково

Новият регионален шеф на Хасково Красимир Ангелов, назначен с решение на Министерския съвет през вчерашния ден, бе показан в администрацията през днешния ден. Ангелов е приключил УНСС със компетентност „ Икономика и ръководство “, като има дълготраен опит в региона на строителния контрол и ръководството на планове.

Красимир Ангелов бе показан от краткотрайно изпълняващия длъжността Мартин Узунов, който пое регионалната администрация на Хасково, откакто назначеният от служебното държавно управление титуляр Минко Ангелов бе освободен в края на март. Стана ясно, че диалозите с Красимир Ангелов да заеме поста са водени два дни преди изборите. Днес Мартин Узунов не скри, че чака да бъде назначен и нов заместител, само че увери, че ще остане до момента в който това се случи.

За равномерен преход се разгласи и новоназначеният Красимир Ангелов. Той призна, че занапред ще се среща с работата на регионалната администрация, като съобщи, че за финален път я е посетил преди 2 години дружно с индийския дипломат, като ръководител на Балканско-индийската асоциация.

„ Познавам постройката повече извън и следва да се срещна със обстановката от вътрешната страна “, разяснява през днешния ден той. И бе безапелационен, че назначението му не е стъпка към политическа кариера.

„ Не съм пристигнал поради службата. Идвам от бизнеса и се надявам да се върна там “, разяснява още Ангелов и пожела да бъде формирано държавно управление.

Новият регионален шеф на Хасково благодари на предходните управления за работата и призна, че настроенията в администрацията са смесени, като следва занапред да се среща в елементи. За свои цели той разгласи основаването на по-добри условия за вложения с акцент локалият бизнес и локалният капитал.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР