Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг демонстрира, че

...
Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг демонстрира, че
Коментари Харесай

Твърда ръка: Тен Хаг заплаши играчите на Юнайтед по пощата

Новият управител на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг показва, че ще работи безкомпромисно отпред на " алените дяволи " и думата му би трябвало да бъде закон измежду футболистите.

След като публично бе доказано, че нидерландецът поема отбора от новия сезон, треньорът се срещна самостоятелно с всеки от играчите на Юнайтед, а с цел да затвърди казаното, е изпратил и имейл до футболистите. В него в детайли е описал упованията си и е подчертал дебело, че в съблекалнята няма да има място изтъкването на характерности.

Както и че неуспехите от предишния сезон не трябва да бъдат повтаряни, а най-близката краткосрочна цел е завръщане в топ 4 напролет на 2023-та и присъединяване в Шампионската лига.

Слабите представяния на терена бяха примесени със слуховете за неодобрение в съблекалнята и сдърпвания сред играчите на тренировки. А Тен Хаг е безапелационен, че на тези неща ще бъде комплициран край, написа webcafe.bg. Посланието му е следното - който не слага тима преди всичко, ще си понесе следствията.
 Нова атака: Ман Юнайтед притиска Де Йонг
Нова атака: Ман Юнайтед притиска Де Йонг

Английският клуб не се е отказал от опитите си

Тен Хаг натъртва и на това, че ще вкара футболистите си в съвършена форма, в случай че се отнасят с доверие към него и застанат зад тила му. The Sun цитира собствен източник:

" Новият треньор изпрати имейл на играчите от първия тим, в който им написа, че футболът е отборна игра и никой състезател не е по-голям от различен. Неговият акцент е напълно върху колектива, макар че Юнайтед има звезди от международна класа. Той желае играчите да упражняват с по-висока активност, тъй че всяка сесия да е като формален мач за тях.

На играчите им беше казано, че тяхната физическа подготовка ще е най-хубавата, в която са били и че в случай че се придържат към неговите способи и условия, и го поддържат, нещата ще потръгнат. В противоположен случай са навън. Ще бъдат пришпорвани и пришпорвани, до момента в който не се оправят. А които не устоят на това, ще бъдат заменяни с някои от обещаващите младоци. "

Твърди се също по този начин, че Tен Хаг ще употребява модела на сър Алекс Фъргюсън, с цел да реализира триумф. Източникът на таблоида прибавя: " Той ще прави като Фърги, който знаеше безусловно всичко за своите играчи и не търпеше тъпотии. Тен Хаг също няма да търпи. "

Началото на нидерландеца на " Олд Трафорд " сигурно е обещаващо. Собствената му потвърдена философия в комбиниране с изпитаните способи на сър Алекс дават вяра за излизане от рецесията.

Специалистът обаче ще би трябвало да извлече най-хубавото от звездите си и да направи точните прехвърляния, с които Юнайтед да си възвърне позициите на домашната сцена и в Европа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР