Стопкадри Нова ТвМедиен експерт разкри хипотези за решението на Слави

...
Стопкадри Нова ТвМедиен експерт разкри хипотези за решението на Слави
Коментари Харесай

Георги Лозанов за новия кабинет: Българският Орбан ще е нещо по-страшно от унгарския

Стопкадри Нова Тв

Медиен специалист разкри хипотези за решението на Слави Трифонов „ ИТН “ да не поддържа първия и втория мандат за държавно управление.

Според доцент Георги Лозанов първата догадка е, че за водача е значимо да показва, че той не е подвластен в каквото го упрекват ГЕРБ и изключително Движение за права и свободи.

Вторатга е, че не са се разбрали,за министерствата и други работи, а може и вървят и други договаряния, освен от преговорния екип, в които се прецизира разделянето на властта.

Третият вид съгласно Лозанов обаче е най-интересен - да се отиде към избори, на които още повече да се дискредитира ПП-ДБ, и „ ИТН “ да поема ролята на опозицията, на съпротивата, която води народа и гражданския избор, с цел да се отвори място и да влезе и Румен Расев с неговия политически индивид и да се композира ръководство, което да се приближи до Орбан.

Това обаче е обезпокоително чувство, да се имитира опозиционност и след това да се превърнеш в някакава съпротива, и то задоволително благосклонна към орбанов сюжет, подължи по Нова Тв доцентът.

Българският Орбан ще е доста по-страшно нещо от унгарския Орбан. Не желая да приказвам персонално, само че има догадка кой ли не да изиграе тази рола. В какво се състои това, състои се да стартира демекорцията да вкарва в себе си черти на автокрация, добави в „ Здравей, България “ специалистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР