Новият кмет на София Васил Терзиев положи клетва. Предстои членовете

...
Новият кмет на София Васил Терзиев положи клетва. Предстои членовете
Коментари Харесай

Новият кмет на София положи клетва

Новият кмет на София Васил Терзиев постави клетва. Предстои членовете на градския парламент да изберат и новия ръководител на Столичния общински съвет.
Прочетете още
Очаква се да бъде номиниран Борис Бонев от ПП-ДБ- Спаси София.

Първото съвещание беше свикано и намерено от регионалния шеф на София-град Вяра Тодева.

" Местният парламент на най-големия град на България може и би трябвало да бъде образец за приемането на решения с консенсус за възхода на София и на нейните поданици. Вярвам, че локалната изпълнителна власт в лицето на Васил Терзиев и неговия екип може и ще бъде образец за почтеност и честност на хората. В 21-ви век, когато изкуственият разсъдък навлиза се повече и повече, повече от настоящ е девизът " Расте, само че не старее! ". И дано в никакъв случай не забравяме, че най-съществен е индивидът и неговия разцвет ", сподели Тодева.

Първото съвещание на Столичния общински съвет се ръководи от най-възрастния общински консултант Грети Стефанова от " Продължаваме Промяната-Демократична България-Спаси София ".

В новия градски парламент на София влизат седем политически обединения. Най-много съветници – 23-ма, имат " Продължаваме Промяната " – " Демократична България (Спаси София) ". ГЕРБ-СДС са с 14. " Българска социалистическа партия за България " – девет, " Възраждане " – осем, КОД и Има Такъв Народ вкарват по трима свои представители в локалния парламент, а Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ – един. Първо съвещание ще проведат и новите общински препоръки на Варна, Русе и Видин.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР