Новият жилищен комплекс, който расте между бул.“Шести септември“ и бул.“Марица

...
Новият жилищен комплекс, който расте между бул.“Шести септември“ и бул.“Марица
Коментари Харесай

Още един от големите комплекси в Пловдив на финалната права

Новият жилищен комплекс, който пораства сред бул. “Шести септември “ и бул. “Марица декларира все по-открито модерния си архитектурен образ. Строежът на постройката е към своя край и придобиване на АКТ 16 за секции Г и В, чиито общи елементи към този момент греят с грациозен интериор. Северната част на комплекса, чиито тераси са с пряк аспект към река Марица е с изцяло подготвена фасада, а стъклените парапети на терасите красиво отразяват водната повърхнина и зеленината в непосредствена непосредственост. От същата страна, ситуирани на кота нула и отворени за огледи, са комерсиалните площи, които се отдават чартърен. Концепцията на пространствата е да се трансфорат в комфортни и привлекателни места за услуги и отдих. Паркоместатата пред тях, тротоарната зона, както и подземният гараж също са в деен стадий на финално създаване.

Platinum Homes се употребява от удобството да е ситуиран до най-облагородената крайречна зона на Марица, която дава опция за спорт и отмора. Велоалеята и детските площадки са също част от преимуществата на местна инфраструктура.

Комплексът предлага разнородни по площ и разположение жилища и в друга степен на комплектност.

Търговската политика на Platinum Homes обезпечава гъвкави условия за закупуване на жилище в комплекса благодарение на преференциални месечни отстъпки в цената, специфични преференции при банково кредитиране и самостоятелно отношение към всеки клиент.

За повече информация:

0886 01 01 01 и 0888 033 044

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР