Новият изпълнителен директор на Германската футболна лига Доната Хопфен загатна

...
Новият изпълнителен директор на Германската футболна лига Доната Хопфен загатна
Коментари Харесай

Революционни промени предстоят в германския футбол

Новият изпълнителен шеф на Германската футболна лига Доната Хопфен загатна за нов формат на . Тя не изключи купата да бъде определяна посредством плейофи, а някои мачове да бъдат провеждани в други страни.
" Първенството сигурно ще е по-атрактивно, в случай че има по-голяма конкуренция на върха ", съобщи тя пред вестник Bild във връзка възможната десета поредна купа на Байерн (Мюнхен). " Ако провеждането на плейофи би могло да ни помогне, тогава ще приказваме за това. Но също по този начин не би трябвало да забравяме, че Байерн прави отлична работа в последните години ", добави Хопфен.
Тя застана отпред на Германската футболна лига при започване на годината, наследявайки Кристиан Зайферт. Според нея не е невероятно да се играят мачове в чужбина, сходно на испанската Суперкупа, която тази година се организира в Саудитска Арабия с четири тима. " Всякакви ограничения, които биха могли да ни завоюват пари в бъдеще, може да се окажат подобаващи. Не мисля, че мога да отхвърля нещо сега ", сподели още Хопфен.
" Може да сме съперници, само че имаме общи ползи по някои значими точки ", разяснява Хопфен, която признава, че огромните звезди във футбола оправдават цената си, тъй като генерират доста доходи. " Заради тях хората вървят на стадионите, купуват екипи и заплащат да гледат футболните срещи ", сподели още тя.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР