Новият филм, в който участва дуетната половинка на Галена -

...
Новият филм, в който участва дуетната половинка на Галена -
Коментари Харесай

Диджей Дамян отвя Куката

Новият филм, в който взе участие дуетната половинка на Галена - Диджей Дамян, детронира от първото място по боксофис лентата на Мариан Вълев - " Чалга ".

От няколко седмици насам творението на Куката бе най-гледано в кината. Но след появяването на огромния екран на " Murda Boyz: Махленска класа " - актьорският дебют на диджей Дамян, това към този момент се промени. Лентата е история за другарството на членове на рап групата - Боби, Георги и Марсо. Последният, чийто същинско име е Марсел Величко, бе претендент за народен представител. Това се случи за изборите през 2021 година

Само за предишния уикенд лентата с музиканта завоюва 70 000 лв.. Така филмът изпреварва доста " Чалга " на Вълев и 5-ия филм от поредицата за " Джон Уик ", написа " България Днес ".

Диджей Дамян играе една от основните функции в едноименния филм за скандалните рапъри Murda Boyz. Култовият музикант се превъплъщава ловко в ролята на мафиота Кокала. За екранния персонаж на Дамян се приказва, че е забъркан в гибелта на бащата на един от служителите на реда във кино лентата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР