Новият директор на юношеската школа на ЦСКА Костадин Ангелов бе

...
Новият директор на юношеската школа на ЦСКА Костадин Ангелов бе
Коментари Харесай

Костадин Ангелов издаде три приоритета в школата на ЦСКА

Новият шеф на юношеската школа на ЦСКА Костадин Ангелов бе посетител в предаването Sport Cast с водещи Деян Веселинов и Иван Боянов. Той разяснява персоналните си проекти и тези на клуба, свързани с развиването на академията, както и тематиката къде ще се реалокира тя след началото на реконструкцията на стадион " Българска войска ". В момента огромна част от наборите упражняват в зоната пред бранш А, която ще бъде върната на Борисовата градина.
 БФС смени часовете на всички мачове от втория кръг в елита
БФС смени часовете на всички мачове от втория кръг в елита

Заради огромните жеги

" Коментирали сме тази тематика с Фичо (б.р. - изпълнителния шеф Филип Филипов). Ясно е, че клубът има съществени упоритости да развие школата си и огромни планове въз основата в Панчарево да се построят пансион, нови стадиони и някои възрасти да се реалокират там. Обаче ЦСКА наложително би трябвало да има най-малко два огромни терена и още едно-две дребни в локация, която е комфортна за родителите в София да водят по-малките деца на тренировки. В момента се търси най-правилното решение, имаме няколко разновидността. Не желая към този момент да ги споделям, тъй като не би било съответно, а и не е изрично ясно, че ще се случат ", съобщи Лаптопа. Той разкри и философията си за метода на игра на ДЮШ на ЦСКА

" Заложил съм три целта в стила на игра на всички тимове в школата. Първият е експанзията - т.е. да не разрешаваш на противника да изнася топката, не някакви просташки прояви. Друго нещо, което желая да виждам от ЦСКА, е изнасяне на топката от навън. За да си мощен тим не би трябвало да те е боязън от пресата, а самичък да я поканиш и да знаеш по какъв начин да я преодолееш. И третото ми условие е в средата на терена тимовете на ЦСКА да бъдат доминантни с разиграването по земя и търпеливи за шанса да закарат топката в предни позиции ", начерта проектите си Костадин Ангелов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР