Новият директор на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) старши

...
Новият директор на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) старши
Коментари Харесай

СДВР: Няма сигнали за полицейски чадъри

Новият шеф на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) старши комисар Любомир Николов допуска, че Петьо Петров-Еврото към този момент е отвън България. В изявление за БиТиВи, старши комисар Николов даде да се разбере, че Столична дирекция на вътрешните работи ще бъдат безкомпромисни по отношение на всеки един чиновник, нарушил закона и служебните си отговорности.

Столична дирекция на вътрешните работи няма сигнали за полицейски чадъри към сегашния миг и някакво застъпничество на служители на реда над нарушители. Редуцирани и са и охраняваните лица, като към момента се охраняват трима индивида, измежду които и някогашната жена на Петьо Еврото - Любена Павлова.

Столична дирекция на вътрешните работи към този момент преглежда охранителните камери и глоби за нарушавания.

Столична дирекция на вътрешните работи са разкрили и разнообразни видове наркотици в кутии от сок в Софийския затвор. Столичната полиция е открила и незаконни мигранти в транспортни средства, ръководени от непознати жители. Районът на столицата играе ролята на " Гара разпределителна " за мигрантите, уточни старши комисар Николов.

Относно митинга на служителите на реда, че искат 10% нарастване на заплатите си, старши комисар Николов съобщи, че поддържа митинга на служителите на реда с мотив, че настояванията им са изцяло действителни, с цел да могат да компенсират ежедневните си разноски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР