Новите попълнения на Лудогорец Тиаго и Дени Групер най-после ще

...
Новите попълнения на Лудогорец Тиаго и Дени Групер най-после ще
Коментари Харесай

Двете най-нови попълнения на Лудогорец ще запишат първи минути срещу Етър

Новите попълнения на Лудогорец Тиаго и Дени Групер най-сетне ще могат да покажат своите благоприятни условия. Това ще се случи в контролата с Етър, която е в събота от 16:00 часа на “Хювефарма Арена ”, и двамата футболисти ще създадат своя дебют, написа “Мач Телеграф ”. Бразилецът и израелецът пристигнаха безусловно в последните часове на зимния пазар и досега към момента не са играли за разградчани.
 Областни шефове от Северна и Централна България посетиха базата на Лудогорец Областни шефове от Северна и Централна България посетиха базата на Лудогорец
Тиаго, който е на 22 години и играе като централен нападател, пристигна от Крузейро. Той има впечатляваща с физика, като е висок близо 190 сантиметра. При идването си в България бразилецът видя за пръв път в живота си сняг и несъмнено му би трябвало време за аклиматизира.

Групер пък е ляв бек. В момента подобен е доста нужен на треньора Анте Шимунджа, защото Антон Недялков не е подготвен на 100%, а неговият заместител Шакил Пинас няма да играе до края на сезона. Заради проблемите отляво играе Жан Карничник, който по принцип е десен защитник.

Снимка: ludogorets.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР