Новината за романтичната история между 75-годишен старец от САЩ и

...
Новината за романтичната история между 75-годишен старец от САЩ и
Коментари Харесай

Стана ясно кой е 75-годишният американец, оженил се за млада българка в Несебър


Новината за сантименталната история сред 75-годишен дъртак от Съединени американски щати и 26-годишна българка, която приключи със женитба в сантименталната столица на България - Стария Несебър, се трансформира в сензация.

Едва ли някой е имал подозрения, че възрастният жених е инцидентен човек, само че самоличността му остана в загадка.

Според информация на Флагман.бг мистериозният мъж е пенсиониран американец. Това е известният в Несебър и Свети Влас - Джо Алън Ванн, който несъмнено е човек с огромни финансови благоприятни условия.

Всъщност, съгласно някогашната му брачна половинка Десислава, той би трябвало да е на 80 години. Деси, която се представяше в Бургаско за бизнесдама, се разведе преди две години с американеца със зализан перчем.



Стигна се до такава степен, че Десислава предаваше онлайн по какъв начин Джо се изнася от общия им дом в Свети Влас. „ Милионер се пробва да открадне всичко от къщата ми “, написа тогава тя и пусна клипа, в който американецът ровеше по шкафовете и се чудеше дали да си прибере остарял тостер, пренебрегнат в склада.

Раздялата с богатия дядо не се отрази добре на Десислава, защото няколко месеца по-късно поради необслужен заем банката разгласи на обществена обмен първокласния й „ Ролс Ройс “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР